Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı

Kılıçdaroğlu\'nun Konvoyuna Saldırı
25.08.2016 16:39

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Güven, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Artvin ziyareti sırasında, Şavşat ilçesi yakınlarında teröristler tarafından konvoyuna düzenlenen saldırıyı kınayarak, saldırıda yaralanan askerlere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu saldırılara Kılıçdaroğlu ve CHP örgütünün boyun eğmeyeceğini belirten Güven, şunları kaydetti:

"Bu saldırıyı gerçekleştiren hainler de onların işbirlikçisi olan alçaklar da iyi bilsinler ki, Kılıçdaroğlu'na yönelen her saldırıda karşılarında CHP ve Türk halkını bulacaklardır. Bu alçakça saldırı liderimize yönelik ilk saldırı değil. Onun doğruları söylemesinden, korkmadan demokrasiyi ve cumhuriyeti savunmasından, teröre taviz vermeyen tavrından rahatsız olan odaklar bilsin ki, o eğilip bükülen, kurşundan, roketten, tehditten korkup bildiği yoldan dönen bir lider değildir. Bu saldırı liderimizin yaptığı uyarıların, işaret ettiği yanlışların ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Saldırı - Son Dakika


Advertisement