Kırıkkale'de Nehirde Kaybolan Genç İçin Arama Çalışmaları Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Nehirde Kaybolan Genç İçin Arama Çalışmaları Başlatıldı

Kırıkkale'de yüzmek için Kızılırmak Nehri'ne giren Çağrı Başat (21), kayboldu. Başat için arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Başat'ın arkadaşları tarafından ihbar edilen olay yerine Afet ve Acil Durum Yönetimi, jandarma, itfaiye, sağlık ve Kırıkkale Belediyesi ekipleri sevk edildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma timi de bölgeye takviye olarak gönderildi. Yahşihan Kaymakamı ve Belediye Başkanı da olay yerine gelerek bilgi aldı.

15.08.2023 15:12

KIRIKKALE'de yüzmek için Kızılırmak Nehri'ne giren Çağrı Başat (21), bir süre sonra kayboldu; arama-kurtarma çalışması başlatıldı.

Çağrı Başat ve 2 arkadaşı, öğle saatlerinde yüzmek için Yahşihan ilçesi Kadıoğlu Mahallesi'nde Kızılırmak Nehri'ne girdi. Bir süre sonra sudan çıkan 2 kişi, arkadaşlarına ulaşamadı. İhbarla olay yerine Afet ve Acil Durum Yönetimi, jandarma, itfaiye, sağlık ve Kırıkkale Belediyesi ekipleri sevk edildi. Çağrı Başat'ı bulmak için nehirde arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ile Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, olay yerine gelerek görevlilerden ilişkin bilgi aldı. 1 saattir çalışmalarını sürdüren ekiplere, Ankara Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma timi de destek veriyor. (DHA)

Kırıkkale\'de Nehirde Kaybolan Genç İçin Arama Çalışmaları Başlatıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Nehirde Kaybolan Genç İçin Arama Çalışmaları Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement