Kırklareli 23 Gündür Kayıptı, Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kırklareli 23 Gündür Kayıptı, Cesedi Bulundu

Kırklareli 23 Gündür Kayıptı, Cesedi Bulundu

Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'ne bağlı Alpullu Beldesi'nde 23 gün önce evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan alzaimer (unutkanlık) hastası 83 yaşındaki Sadife Yılmaz'ın cansız bedeni, jandarmanın yaptığı arama çalışmaları...

18.02.2013 15:10

Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'ne bağlı Alpullu Beldesi'nde 23 gün önce evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan alzaimer (unutkanlık) hastası 83 yaşındaki Sadife Yılmaz'ın cansız bedeni, jandarmanın yaptığı arama çalışmaları sırasında 35 yaşındaki yeğeni Mustafa Durgun tarafından tarlalık alanda bulundu.

Babaeski İlçesi'ne bağlı Alpulu Beldesi Yeni Mahallede oğlu Yüksel Yılmaz ile birlikte oturan alzaimer (unutkanlık) hastası 83 yaşındaki Sadife Yılmaz, 23 gün önce evinden dışarı çıktı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Annesinin evde olmadığını gören Yüksel Yılmaz 26 Ocak tarihinde jandarmaya haber vererek son 3 yıldır alzaimer hastası olan annesinin hayatından endişe ettiğini söyledi. Yılmaz, "Gideceği yerleri aradık ama hiçbir haber alamadık. Annem alzaimer hastası ama kendini ifade edebilecek kadar konuşuyordu. Kayıp olduğu günden beri ne yaşadığımızı ne de yediğimizi biliyoruz. Çok zor durumdayız. Geceli gündüzlü de arıyoruz, jandarmadan yardım istedik. Onlarda arama çalışmalarımız yardıma geldiö dedi. Oğlu Yüksel Yılmaz ve yakınlarının yanı sıra jandarma ekipleri tarafından da aranan Sadife Yılmaz'dan bir haber alınamadı. Jandarma ekipleri bu sabah en son görüldüğü alanlarda geniş çaplı bir arama çalışması daha başlattı. Yaklaşık 40 jandarma eriyle Çakıl isimli eğitimli köpek ile Babaeski Alpullu Beldesi Düğüncü Köyü mevkiinde arama yapıldı.

YEĞENİ TARLADA BULDU

Jandarma ekipleri tarafından metruk binalar ve ormanlık alanda yapılan aramalarda bir sonuç alınamazken, yaşlı kadının terlikleri ve cansız bedeni arama ekibine katılan 35 yaşındaki yeğeni Mustafa Durgun tarafından tarlalık alanda bulundu. Üzerinde herhangi bir yara izi bulunmayan Sadife Yılmaz'ın cesedi jandarma ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından Babaeski Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gözyaşlarına hakim olamayan Mustafa Durgun, "23 gün önce evden ayrıldı biz o gündür arıyorduk. Şuana kadar yapılan aramalarda bulamamıştık. Bugün jandarma ekipleriyle yeniden arama yaptık ve tarlalık alanda önce terliklerini daha sonra da cesedini bulduk. Çok üzgünüzö dedi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli 23 Gündür Kayıptı, Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement