Kırmızı: Urfaspor'da İstifa Söz Konusu Değil - Son Dakika
Güncel

Kırmızı: Urfaspor'da İstifa Söz Konusu Değil

Kırmızı: Urfaspor\'da İstifa Söz Konusu Değil

PTT 1. Lig ekiplerinden Urfaspor'da kulüp sözcüsü Nabi Kırmızı, "Urfaspor'da istifa söz konusu değildir" dedi.

12.06.2015 12:27

Şanlıurfa medyasında dün Urfaspor yönetiminin istifa ettiği yönünde bir takım haberler yayınlanmasının ardından bir açıklama yapan kulüp sözcüsü Nabi Kırmızı, "Urfaspor'da istifa söz konusu değildir" dedi.

2014-2015 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak şampiyonluğu ve Play-Off'u elinden kaçıran sarı-yeşilli ekip Şanlıuraspor'un yönetim kurulu üyeleri dün İstanbul'da bir araya geldi. Bu buluşma ile ilgili kent gündeminde yönetimin istifa ettiğine yönelik haberler yayınlanınca, olayla ilgili bir açıklama yapan kulüp sözcüsü Nabi Kırmızı, söz konusu haberleri yalanladı. Kırmızı açıklamasında şu sözlerine yer verdi: "Şanlıurfaspor yönetim kurulu bugün yapmış olduğu toplantıda kulübün geçtiğimiz sezon değerlendirmesini yaparak önümüzdeki sezon yapılacaklar konusunda kararlar almıştır.

Yönetimde Boşluk oluşmaması ve kulüp başkanının elinin güçlenmesi için, Yönetim kurulu kulüp başkanı Fethi Şimşek'e yeni yönetim oluşturma, kongre yapma ve transfer konularında tam yetki vermiştir. Önünüzdeki hafta yeniden toplanacak yönetim kurulu Başkan'ın önerileri doğrultusunda karalar alacaktır. Şanlıurfaspor Kulübü'nde işler aksamadan devam etmekte olup Şanlıurfa'ya yakışır bir takım oluşturulacaktır. Mevcut durumda Şanlıurfaspor'da herhangi bir istifa söz konusu değildir."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kırmızı: Urfaspor'da İstifa Söz Konusu Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement