Kırşehir Belediyesi, Yeni Nesil Ulaşım Sistemi için çalışmalara başladı - Son Dakika
Güncel

Kırşehir Belediyesi, Yeni Nesil Ulaşım Sistemi için çalışmalara başladı

Kırşehir Belediyesi, Yeni Nesil Ulaşım Sistemi için çalışmalara başladı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ulaşım sorununa çözüm üretmek için İstanbul Metro A.Ş. yetkilileri ile birlikte yeni bir ulaşım projesi üzerinde çalışıyor. Çinli yetkililerin de katıldığı toplantıda, Kırşehir'in koşullarına en uygun model belirlenmeye çalışıldı.

13.05.2024 09:51  Güncelleme: 10:03

(KIRŞEHİR) - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kentin ulaşım sorununa çözüm üretmek için 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü İstanbul Metro A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gültekin ve ekibi ile 'Yeni Nesil Ulaşım Sistemi'nin düşünüldüğü güzergahı inceledi. Saha incelemesinin ardından Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde de bir toplantı yapıldı.

Başkan Ekicioğlu, teknik ekip ile geçen ay İstanbul'da test sürüşüne başlanan elektrikli ART sistemi araçların deneme sürüşlerine katılarak aracın çalışma koşullarını, güvenliğini ve verimliliğini yerinde incelemişti. Yeni Nesil Ulaşım Sistemi'yle ilgili Cumartesi günü de Kırşehir'e gelen Çinli yetkililer ve distribütörü ile hem güzergaha hem de Kırşehir koşullarına en uygun model için bir çalışma gerçekleştirildi.

Ekicioğlu, "Kırşehir'in ulaşım sorununu çözecek ve kente yeni bir kimlik kazandıracak yeni ulaşım projesini en kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kırşehir Belediyesi, Yeni Nesil Ulaşım Sistemi için çalışmalara başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement