Kırşehir'de 2 Milyon TL Değerindeki Döviz ve Ziynet Eşyaları Çalındı - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de 2 Milyon TL Değerindeki Döviz ve Ziynet Eşyaları Çalındı

Kırşehir'de bir müstakil evden çalınan çelik kasa içerisinde yaklaşık 2 milyon TL değerinde döviz ve ziynet eşyaları bulundu. Polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek şüphelileri tespit etti ve yakaladı. Şüpheliler tutuklanırken, ele geçirilen değerli eşyalar sahibine teslim edildi.

13.10.2023 12:57  Güncelleme: 12:58

KIRŞEHİR'de hırsızlık için girdikleri müstakil evden içinde yaklaşık 2 milyon lira değerinde döviz ve ziynet eşyaları bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli saklandıkları evde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, 4 Ekim'de Kırşehir merkezde bulunan müstakil bir evde meydana geldi. M.B. ve N.B., girdikleri müstakil evden içinde ziynet eşyaları bulunan çelik kasayı çaldı. Ev sahibinin ihbarı sonrası olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı. Bu kapsamda güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin Kaman ilçesi Çağırkan köyüne gittiklerini belirledi. Bölgede çalışma yapan ekipler, boş arazide patlatılmış halde çelik kasa buldu. Şüpheliler, saklandıkları adrese düzenlenen operasyonla yakalandı. Ev ve bahçede yapılan aramalarda toprağa gömülü yaklaşık 2 milyon TL değerinde çok sayıda döviz, altın,ziynet eşyaları, kehribar tespihler ile değerli metal ve taş eşyalar ele geçirildi. Gözaltına alınan M.B. ve N.B., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ele geçirilen döviz, altın, ziynet eşyaları, tespihler ile değerli metal ve taş eşyalar ise sahibine teslim edildi. (DHA)

Kırşehir\'de 2 Milyon TL Değerindeki Döviz ve Ziynet Eşyaları Çalındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de 2 Milyon TL Değerindeki Döviz ve Ziynet Eşyaları Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement