Kırşehir'de Cinayetsiz 2024 İçin Nazar Boncuğu Kutlaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kırşehir'de Cinayetsiz 2024 İçin Nazar Boncuğu Kutlaması

08.03.2025 17:27

Kırşehir Kadın Meclisi, 2024'te kadın cinayeti olmaması için nazar boncuğu dağıttı.

Cinayetin olmadığı şehirde 'Nazar Boncuklu' Kutlama

Kadınlara, Cacabey Meydanında Nazar Bocuğu dağıtıldı

KIRŞEHİR - Kırşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi bir grup kadın, 2024 yılında hiç kadın cinayeti işlenmemesi üzerine Cacabey Meydanı'nda basın açıklaması yaparak nazar boncuğu dağıttı.

2024 Yılında hiç kadın cinayeti yaşanmaması üzerine harekete geçen Kırşehir Kadın Meclisi Üyeleri; farkındalık oluşturmak adına Cacabey Meydanı'nda toplanarak nazar boncuklu kutlama yaptı. Kadın Meclisi Üyesi Hülya Coşkuntuna yaptığı açıklamasında; "8 Mart bir sadece kutlama günü değildir. Kırşehir'de 2024 yılında hiçbir kadın cinayeti yaşanmamıştır. Bu kazanımın sürdürülmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Toplumun bilinçlenmesi ve kadın dayanışmasının güçlenmesi adına umut verici bir gelişmedir" dedi.

Nazar Boncuğu alan vatandaşlar ise cinayet olmamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek nazar boncuğu hediyesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de Cinayetsiz 2024 İçin Nazar Boncuğu Kutlaması - Son Dakika


Advertisement