Kırşehir'de, çekici tırının yolcu otobüsü ve başka bir tıra çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
İbrahim Özgedik'in (34) kullandığı 38 DC 964 plakalı çekici tırı, Mucur ilçesi yakınlarında karşı şeride geçerek, devrildi. Bir süre ilerleyen çekici, önce Süleyman Ceyhan'ın kullandığı 38 VH 641 plakalı tırın dorsesine, ardından da Nurullah Şahin idaresindeki 38 PY 888 plakalı yolcu otobüsüne çarptı.
Kazada yaralanan çekicinin sürücüsü Özgedik, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, otobüs sürücüsü Şahin ise Mucur Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan Kırşehir- Kayseri karayolu daha sonra kontrollü olarak trafiğe açıldı.
Çekici tırında hasarlı üç aracın bulunduğu, kaza sırasında bu araçların yola savrulmamasının olası bir faciayı önlediği belirtildi. - Kırşehir
Son Dakika › Güncel › Kırşehir'de Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?