Kıskandığı Kocası Tarafından Dövüldü - Son Dakika
Güncel

Kıskandığı Kocası Tarafından Dövüldü

Kıskandığı Kocası Tarafından Dövüldü

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, kıskançlık yaptığını ileri sürdüğü eşi Z. İ.'yi bayılıncaya kadar dövdüğü ileri sürülen Ö. İ.'ye, 3 ay uzaklaştırma cezası verildi.

04.10.2012 15:23  Güncelleme: 15:39

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, kıskançlık yaptığını ileri sürdüğü eşi 26 yaşındaki Z.İ.'yi bayılıncaya kadar dövdüğü ileri sürülen 36 yaşındaki Ö.İ.'ye, 3 ay süreyle eşi ve çocuklarına yaklaşmama cezası verildi.

Bencik Beldesi'nde yaşayan iki çocuk annesi Z.İ., geçen pazartesi günü eşi Ö.İ.'nin telefonuna başka bir kadından mesaj geldiğini gördü. Bir mermer ocağında şoför olarak çalışan Ö.İ. ile eşi arasında bu nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Ö.İ., iddiaya göre, "Yakışıklıysam suç benim mi?" diyerek, eşini dövdü. Genç kadın, yumruk ve tekme darbeleriyle bayıldı. Bir gün sonra kendisine gelebilen Z.İ., ailesini arayıp durumu bildirdi.

İşemlerin ardından öfkeli koca Ö.İ.'ye 3 ay süreyle eşine ve çocuklarına yaklaşmama cezası verdi. Ö.İ. ise kendi isteği üzerine çocuklarıyla birlikte babasının Yatağan'a bağlı Cazgırlar Köyü'ndeki evine döndü. - Muğla/ Yatağan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kıskandığı Kocası Tarafından Dövüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement