Kızılay Orta Karadeniz Kan Toplama Merkezi'ne 2 Yeni Otobüs - Son Dakika
Güncel

Kızılay Orta Karadeniz Kan Toplama Merkezi'ne 2 Yeni Otobüs

Kızılay Orta Karadeniz Kan Toplama Merkezi\'ne 2 Yeni Otobüs

Samsun'da Kızılay tarafından başlatılan kampanya ile kan bağışı otobüsü alımına katkı sağlayanlara plaket verildi.

15.06.2012 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da Kızılay tarafından başlatılan kampanya ile kan bağışı otobüsü alımına katkı sağlayanlara plaket verildi.

Büyük Samsun Oteli'nde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Hasan Özhan, Kızılay Genel başkanı Ahmet Lütfi Akar, Kızılay Genel Merkez yöneticileri, kan bağışçıları ve yardımseverler katıldı. Kan toplama otobüslerinin çok önemli bir açığı kapattığını belirten Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, "Biz kan meselesini bir can meselesi, iman meselesi, inanç meselesi olarak görüyoruz. Bu organizasyonda manevi olduğu kadar, gönüllülük söz konusu olduğu kadar maddi imkanlarda söz konusu. Bugün hizmete giren kan otobüslerimiz bizim kan toplamada çok büyük açığımızı gideriyor" dedi.

Türk Kızılayı'nın yaklaşık 150 yıldır tecrübe kazanmış bir kuruluş olduğunu söyleyen Vali Yardımcısı Hasan Özhan, "Bu kuruluşumuza yapacağımız her türlü destek hem vicdanen hem amel defterimizin sonsuza kadar açık kalması bakımından son derece anlamlı olacaktır" diye konuştu.

Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi'nin bölgede kan toplamada kullanacağı otobüsler törenle hizmete girerken, otobüslerin alınmasına katkı sağlayanlara plaket verildi. Orta Karadeniz Bölgesi'nde kan toplama otobüsü sayısı mevcut otobüs, Turhal'da vatandaşlar tarafından alınan otobüs ve Samsun'da kazandırılan 2 otobüs ile birlikte 4'e yükseldi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızılay Orta Karadeniz Kan Toplama Merkezi'ne 2 Yeni Otobüs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement