Kızılcahamam'da yapılan Softbol Şampiyonasında dereceye giren takımlara ödülleri verildi - Son Dakika
Güncel

Kızılcahamam'da yapılan Softbol Şampiyonasında dereceye giren takımlara ödülleri verildi

Kızılcahamam\'da yapılan Softbol Şampiyonasında dereceye giren takımlara ödülleri verildi

Kızılcahamam'da düzenlenen 14-16 Yaş Softbol Türkiye Şampiyonası'nda birinci İznik Belediye Spor, ikinci Akçalar Spor ve üçüncü ise 2019 Gözdespor oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri Kızılcahamam Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Türkiye Softbol Federasyonu Başkanı tarafından verildi. Kızılcahamam Belediye Başkanı, ilçenin spor faaliyetlerine ev sahipliği yapmaya devam edeceğini belirtti.

22.10.2023 15:17

Türkiye Erkekler ve Bayanlar Beyzbol-Softbol Lig Terfi müsabakaları Kızılcahamam'da yapıldı.

İlçede iki gün süren 14-16 Yaş Softbol Türkiye Şampiyonası'nde birinci İznik Belediye Spor, ikinci Akçalar Spor ve üçüncü ise 2019 Gözde spor oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Türkiye Softbol Federasyonu Başkanı Nahit Şahin, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkan Yardımcısı Murat Yalçın ve Kızılcahamam İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ersan Ünlü verdi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, yaptığı açıklamada, "Sporun merkezi Kızılcahamam. İlçemizin ev sahipliğinde düzenlenen 14 -16 yaş Softbol Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularımızın ödüllerini takdim ettik. Kızılcahamam her türlü spor faaliyetlerinde ev sahibi olmaya devam edecektir." dedi.

Türkiye Softbol Federasyon Başkanı Nahit Şahin de Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızılcahamam'da yapılan Softbol Şampiyonasında dereceye giren takımlara ödülleri verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement