Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde 4 kızını ilaç vererek zehirlediği iddiasıyla yargılanan babaya 8 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
ÇOCUKLARINI HASTANEYE GÖTÜRMÜŞTÜ
Edinilen bilgiye göre, 2014 yılının Aralık ayında meydana gelen olayda, Fazlı Y. isimli baba, 11 yaşındaki H.Y., 10 yaşındaki M.Y., 8 yaşındaki R.Y. ve 6 yaşındaki N.Y. isimli kız çocukları rahatsızlandığı için hastaneye götürmüş, 4 kız kardeşin kendilerini babalarının zehirlediklerini söylemelerinin ardından TIR şoförü baba Fazlı Y. gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
"BABAM YALAN SÖYLÜYOR"
Baba Fazıl Y. kız çocuklarını zehirlediği iddialarını reddederken, 11 yaşındaki H.Y., "Babam yalan söylüyor. Ben onu affedebilirim ama yalan söylediği için affetmeyeceğim. Bize bu dünya kötü, ölüp gidelim diyerek ilaçları kendisi verdi. Ama kendisi içmedi. Bize hastanede sorarlarsa ilaçları benim verdiğimi söylemeyeceksiniz dedi" şeklinde ifade verdi.
KIZLARINI ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN CEZA YEDİ
Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde kızlarını öldürmeye teşebbüsten hakim karşısına çıkan tutuklu babaya 8 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti, baba Fazlı Y.'ye kızı R.Y., N.Y. ve M.Y'yi kasten yaralama suçlarından 1'er yıl 6'şar ay hapis cezası, bu fiili kendi öz kızlarına karşı işlemiş olması nedeniyle 2'şer yıl 3 ay olmak üzere toplam 6 yıl 9 ay hapis cezası verdi. Babaya ayrıca, öz kızı olmadığı anlaşılan H.Y.'yi kasten yaralama suçundan da 1 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
Son Dakika › Güncel › Kızlarını İlaçla Zehirleyen Babaya 8 Yıl Hapis Cezası Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?