Klasik Otomobil Güzellik ve Zarafet Yarışması - Son Dakika
Güncel

Klasik Otomobil Güzellik ve Zarafet Yarışması

Klasik Otomobil Güzellik ve Zarafet Yarışması

Yarışma, 7 8 Haziran'da yapılacak.

12.05.2014 14:00

Klasik otomobil güzellik ve zarafet yarışması olan "Istanbul Concours d'Elegance 2014",  bu yıl 7-8 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Aydın Harezi ve organizasyonun komite başkanı Uğur Işık, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen basın toplantısında yarışmaya ilişkin bilgi verdi.

Harezi, bu etkinlik sayesinde İstanbullulara güzel arabaları tanıtma imkanı bulacaklarını belirterek, bu görsel şölene herkesi beklediklerini kaydetti.

Organizasyonda klasik otomobil sevenlerin ve tutkunlarının bir arada olacağını belirten Harezi, " Türkiye'nin tanıtımına destek olmaktan son derece mutluyuz. Tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz" dedi.

Aydın Harezi, 500'e yakın üyelerinin olduğunu, ülke genelindeki klasik otomobil sayısının da 3 bine ulaştığını tahmin ettiklerini söyledi.

Uğur Işık ise geçen yıl büyük ilgi gören yarışmanın bu yıl Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacağını belirterek, "İstanbul otomobil severlerin dünyadaki en önemli buluşma noktalarından biri haline gelecek" dedi.

Işık, yarışmada konusunda uzman Türk ve yabancı jüri üyelerinin görev alacağını sözlerine ekledi.

Türkiye'den ve yurt dışından birçok otomobil meraklısının katılmasının beklendiği etkinlikte, 70'e yakın otomobilin sergilenmesi hedefleniyor.

Yarışmada yer alacak otomobiller, 2 gün boyunca uzman otoritelerden oluşan jüri heyeti tarafından değerlendirilecek. Değerlendirmede, dış görünüm, orijinallik, iç tasarım, tarihçe gibi kriterler esas alınarak puanlama yapılacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Klasik Otomobil Güzellik ve Zarafet Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement