Kocaeli'de 720 Kilo Ersar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de 720 Kilo Ersar Ele Geçirildi

Kocaeli\'de 720 Kilo Ersar Ele Geçirildi

Kocaeli'de 720 kilo ersar ele geçirildi Operasyon polis kamerasında KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin TEM Otoyolunda bir tırda yaptıkları aramada 720 kilo esrar ele geçirildi.

21.01.2015 17:24

Kocaeli'de 720 kilo ersar ele geçirildi

Operasyon polis kamerasında

KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin TEM Otoyolunda bir tırda yaptıkları aramada 720 kilo esrar ele geçirildi.

Doğu illeri üzerinden İstanbula uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarına alan polis ekipleri TEM Otoyolu Bekirdere rampasında önlem aldı. B.D yönetimindeki tırı durduran polis ekipleri yaptıkları aramada 18 Milyon TL değerinde 720 kilogram esrar maddesi, bir adet hayalet silah olarak tabir edilen Glock marka ruhsatsız tabanca ve 3 adet fişek ele geçirildi. TIR şoförü B.D. gözaltına alınırken, şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Yapılan operasyonda ele geçirilen 720 kilogram esrar maddesinin Kocaeli'de bir kerede yakalanan en fazla esrar maddesi olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de 720 Kilo Ersar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement