Kocaeli 29 Ekim Kutlamalarına İHA'lı Önlem Alındı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli 29 Ekim Kutlamalarına İHA'lı Önlem Alındı

Kocaeli 29 Ekim Kutlamalarına İHA\'lı Önlem Alındı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 93'üncü yıldönümü sebebiyle Kocaeli Valiliği önünde düzenlenen törenlerin güvenliği, insansız hava araçları(İHA) ile sağlandı. Tören saniye saniye kayıt edildi.

29.10.2016 14:02  Güncelleme: 15:37

Türkiye Cumhuriyeti'nin 93'üncü yıldönümünü sebebiyle Kocaeli'de düzenlenen tören renkli görüntülere sahne oldu. Kocaeli Valiliği önündeki tören alanında düzenlenen kutlamalar insansız hava araçları(İHA) ile izlendi. Tören boyunca alanın üzerinde uçan insansız hava aracı, olumsuz durumlara önlem amacıyla kutlamaların her anını kaydetti.

ÇOK SAYIDA SİYASİ KİŞİ KATILDI
Düzenlenen kutlamalara Kocaeli Büyükşehir Başkanı İbrahim Karasomanoğlu, EDOK Komutanı Korgeneral Metin Gürak, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Sami Çakır, İlyas Şeker, CHP Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt katıldı.

Çok sayıda kaymakam, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, bürokratlar, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar da düzenlenen törende yerini aldı.

Kocaeli <a class='keyword-sd' href='/29-ekim/' title='29 Ekim'>29 Ekim</a> Kutlamalarına İHA'lı Önlem Alındı

"CUMHURİYETİMİZ, İLELEBET PAYİDAR OLMA NOKTASINDA SONSUZLUĞA AKMAKTADIR"

Şehitler için saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardında Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tören alanında resmi araçla halkı selamladı.

Selamlamanın ardından törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Güzeloğlu, "93 yıl önce Türk milletinin her ferdiyle, insanlık fedakarlıklarının en büyüğü olan canını, kanını feda ederek kurduğu Cumhuriyetimiz, o günden bu güne büyük önder Atatürk'ün emanet ettiği gençler ve milletimizle her geçen gün gelişerek, güçlenerek ilelebet payidar olma noktasında sonsuzluğa doğru akmaktadır" dedi.

Kocaeli 29 Ekim Kutlamalarına İHA'lı Önlem Alındı

"15 TEMMUZ HAİNLERİ AKAMETE UĞRAMIŞTIR VE UĞRAYACAKLARDIR"

Vali Güzeloğlu, konuşmalarını 15 Temmuz'dan bahsederek sürdürdü ve şunları aktardı: "En son 15 Temmuz'da bu milleti yok etmek, devletini, demokrasisini, Cumhuriyetini yok etmek isteyen iç ve dış işbirlikçiler, tüm diğer hainler, tıpkı Cumhuriyeti kuran iradeyle milletin her ferdinin kahramanlığı ve dimdik durmasıyla akamete uğramış ve uğrayacaklardır."

Konuşmaların ardından halk oyunları, polis, asker, gazi ve öğrencilerin geçişleri sonrasında törenler yapılan Cumhuriyet yürüyüşüyle son buldu.

Kocaeli 29 Ekim Kutlamalarına İHA'lı Önlem Alındı

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli 29 Ekim Kutlamalarına İHA'lı Önlem Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement