Kocaeli Esnafı Büyük Düşünmeli - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Esnafı Büyük Düşünmeli

Kocaeli Esnafı Büyük Düşünmeli

Karaosmanoğlu, Kocaeli esnafının kendisini yenilemesi ve değişen dünyaya ayak uydurması gerektiğini söyledi.

30.08.2012 11:24

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5 No'lu Minibüsçüler Koop. Başkanı Mustafa Kurt ile yönetimini kabul etti. Ulaşımda vatandaş memnuniyetinin en üst düzeyde olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ''Minibüsçü esnafı, Kocaeli esnafı artık büyük düşünmeli, hedefler belirlemeli, uzun vadeli adımlar atmalıdır'' dedi.

BAŞKAN'A MİNİBÜSÇÜLERDEN ZİYARET

Kocaeli'nde ulaşım hizmeti veren 5 No'lu Şehiriçi Minibüsçüler Koop. Başkanı Mustafa Kurt ile yönetim kurulu üyeleri Turan Karakaya, Ahmet Eryılmaz, Hakkı Yıldırım, Hasan Pehlivanoğlu, Yüksel Güzeldal, Murat Sarıkaya, Hamit Yılmaz, Ömer Güner, 13 No'lu Koop. Başkanı Hasan Öztürk ve 124 No'lu Koop. Başkanı Güven Köysü, Başkan Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın da hazır bulundu.

ARTIK HUZURLU ÇALIŞIYORUZ

Ulaşım esnafı olarak Büyükşehir'e ve Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür eden kooperatif başkanları ve yöneticiler, özellikle Genel Sekreter Yardımcısı Büyükakın'ın süreç boyunca kendileriyle çok yakından ilgilendiğini dile getirdi. Yeni süreçte sistemin en iyi şekilde yürümesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Kurt ile taşımacı esnafının temsilcileri, ''Artan potansiyele yanıt vermek için çalışıyoruz. Esnaf olarak Kocaeli'nde yapmak istediğimiz çok şey var. Artık huzurlu bir şekilde çalışmaya başladık'' ifadesini kullandı.

ÖNCELİK VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Kocaeli esnafına verdikleri değeri ve önemi vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Ulaşımda çok önemli aşamaları geride bıraktık, yerimizde saymadık hep ileri gittik, iyileştirmeler yaptık. Ancak ulaşım bizim için hala en önemli problem olarak karşımızda duruyor. Bundan sonra eksiklerimizi tamamlayacağız. Dünya yenileniyor, taşımacı esnafımız da kendisini yenileyecek. Bizim önceliğimiz her zaman vatandaş memnuniyetidir'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli Esnafı Büyük Düşünmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement