Kocaeli Okuldaki Kuşları da Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Okuldaki Kuşları da Çaldılar

Kocaeli Okuldaki Kuşları da Çaldılar

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde 7 okula girerek kantinlerini soyanlar, öğretmenin 19 muhabbet kuşunu da çaldılar.

03.06.2016 00:27

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde 7 okula girerek kantinlerini soyanlar, öğretmenin 19 muhabbet kuşunu da çaldılar. Hırsızlar yakalanırken, kuşların 9'unu sattıkları belirlendi. 10 kuş ise öğretmene teslim edildi.

Darıca'da yaklaşık bir ay içerisinde geceleri sırasıyla Darıca Ortaokulu, Deniz Yıldızları Meslek Lisesi, Darıca Anadolu Lisesi, Darıca İMKB Lisesi, Darıca Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi, Darıca TOKİ Meslek Lisesi ile Gebze sınırları içerisinde kalan Süleyman Demirel Lisesi'ne giren yüzleri maskeli 4 kişi kantinlerinden sucuk, kaşar, salam gibi gıda maddelerinin yanı sıra kasalarda bulunan bozuk paraları da aldılar. Okulların idare bölümlerine de giren hırsızlar 2 adet laptopla birlikte Darıca TOKİ Meslek Lisesi'nde öğretmen Ferhat Arpa'ya ait toplam değeri 12 bin TL civarında olan Show Jumbo cinsi 19 muhabbet kuşunu da çalarak kayıplara karıştılar.

Darıca Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonrası M.R.A, R.Y, S.Ö. ve R.D. yakalandı. Zanlıların çaldıkları 19 kuştan 9'unu parasız kalmaları nedeniyle sattıkları belirlenirken, 10 kuş alınarak polis merkezine getirildi. Ferhat Arpa polis merkezine gelerek kuşlarını teslim alırken, burukta olsa sevinç yaşadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Okuldaki Kuşları da Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement