Kocaeli - Saclar Yola Saçıldı, Yol Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kocaeli - Saclar Yola Saçıldı, Yol Ulaşıma Kapandı

Kocaeli - Saclar Yola Saçıldı, Yol Ulaşıma Kapandı
21.11.2016 21:02

Saclar yola saçıldı, yol ulaşıma kapandıKOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde viraja hızlı giren TIR'ın dorsesinde bulunan saclar yola döküldü.

Saclar yola saçıldı, yol ulaşıma kapandı

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde viraja hızlı giren TIR'ın dorsesinde bulunan saclar yola döküldü. Yol bir ulaşıma kapalı kalırken, sacların iş makinesi ile kaldırılmasıyla yol ulaşıma açıldı.

Olay, D-130 Karayolu'nun Gonca Rampası mevkiinde meydana geldi. Kocaeli'den aldığı sacları İzmir'e götüren Kemal Ayday idaresindeki 45 ZC 2152 plakalı TIR viraja hızlı girince dorsesinde bulunan saclar yola döküldü. Bazı araçlar sacların üzerinden geçince lastikleri patladı. Yol ulaşıma kapanırken, trafik ekipleri sacların yoldan kaldırılması için belediyeden iş makinesi istedi. Yola dökülen saclar iş makinesi ile kaldırılarak TIR'a yüklendi. Yol bir süre sonra tek şeritten ulaşıma açılırken, sacların kaldırılmasıyla yol tamamen ulaşıma açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - Saclar Yola Saçıldı, Yol Ulaşıma Kapandı - Son Dakika


Advertisement