Adana'nın Ceyhan ilçesinin Esentepe Mahallesi'nde oturan Hamide ve Veysel Tankçı çiftinin dün sabah uyanan 2 yaşındaki oğulları, kundaktaki 1.5 aylık kardeşi Diyap'a şişeyle kola içirdi. Ardın da "Kardeşim kola içmiyor" diyerek annesini ve babasını uyandırdı.
Diyap bebeği hareketsiz bulan Tankçı çifti, onu hemen Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bebeğin öldüğünü belirleyen doktorlar, olayı şüpheli görüp polise haber verdi.
Savcının isteğiyle Adana Adli Tıp Kurumu'nda gönderilen Diyap bebeğe yapılan otopside koladan boğularak öldüğü saptandı.
Diyap bebeğin cenazesini teslim alıp Esentepe Mahallesi'nde toprağa veren Veysel Tankçı, gözyaşları arasında şunları söyledi:
"Büyük oğlum kardeşini çok seviyor ve sürekli onunla ilgileniyordu. Sabah biz uyurken kardeşine 'canı çekmiştir' diye 2.5 litrelik şişe ile kola içirmeye çalışmış. Sonra annesini uyandırıyor ve 'Anne kardeşim kola içmiyor' demiş. Eşim durumu fark etmesi üzerine beni uyandırdı. Koştum baktım üzerine kola dökülmüş, boğulmuştu. Ben yine de hastaneye götürdüm doktorlar incelesin, savcı baksın diye. Boğulduğu anlaşıldı. Bundan kimse sorumlu değildir, kimsenin suçu, günahı yoktur."
Son Dakika › Güncel › Kola İçirilince Ölen Bebek Toprağa Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?