Kömür Yüklü Kamyon Asma Köprüden Geçmeye Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Kömür Yüklü Kamyon Asma Köprüden Geçmeye Çalıştı

Artvin Çoruh Nehri üzerindeki asma köprüden geçmeye çalışan 3,5 ton ağırlığındaki kömür yüklü kamyon, nehre uçmaktan son anda kurtuldu.

25.01.2014 11:54  Güncelleme: 12:14

Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri üzerindeki asma bir köprüden geçmeye çalışan 3,5 ton ağırlığındaki kömür yüklü kamyon nehre uçmaktan son anda kurtuldu.

BİR ANDA AŞAĞIYA KAYDI

İlçenin Meşecik mahallesinde Çoruh Nehri üzerinde yapılı olan asma köprüden geçmeye çalışan 3,5 ton ağırlığındaki kömür yüklü 61 K 4490 plakalı kamyonun yükünü kaldıramayan köprüde kamyon bir anda sağa doğru kaymaya başladı.

ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİLER

Köprünün çelik halatlarının tuttuğu kamyon nehre uçmaktan sona anda kurtuldu. Çoruh Nehri'ne düşmekten kurtulan kamyon şoforü Mehmet Akdağ, köprüyü sürekli kullandıklarını ancak ilk kez böyle bir şey yaşadıklarını söyledi. Bir an evvel bölgeye güzel bir köprü yapılmasını isteyen Akdağ, her zaman ölümle burun buruna köprüden geçmekten bıktıklarını belirtti.

Mahalle sakinleri de bir daha bu kadar şanslı olunamayacağını belirterek mahallelerine beton köprü yapılmasını istediler.

Kömür Yüklü Kamyon Asma Köprüden Geçmeye Çalıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kömür Yüklü Kamyon Asma Köprüden Geçmeye Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • osman: suna bak ya akp yardimlari suerkli kuzey iraka yapicagina birazda cennet karadenize yapsin 26 13 Yanıtla
  • ömer: cahil 12 3 Yanıtla
  • Eşrefpaşalı: Oğlum.! Bas git.. 11 2 Yanıtla
  • ASMALI KABRİ: o köprüden geçmek isteyenin işin gerçeğine bakarsanız aklından şüphe etmek lazım ama bu yetkililere kızıp oraya köprü yaptırmak için bir eylemde olabilir yoksa aklı başında bir insan oradan bırak kömür yüklü bir kamyonu taksi bile geçirmez çok garip geldi bana 2 3 Yanıtla

Advertisement