Kontrolden Çıkan Otomobil Akaryakıt İstasyonuna Girdi - Son Dakika
Güncel

Kontrolden Çıkan Otomobil Akaryakıt İstasyonuna Girdi

Kontrolden Çıkan Otomobil Akaryakıt İstasyonuna Girdi

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında önüne çıkan başka bir otomobile çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı otomobil, akaryakıt istasyonuna girdi.

12.09.2014 14:14

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında önüne çıkan başka bir otomobile çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı otomobil, akaryakıt istasyonuna girdi. Kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Adnan Menderes Bulvarı'nın sanayi kaşağı civarında meydana geldi. 43 yaşındaki Mustafa Mert idaresindeki 46 VF 561 plakalı otomobil, bulvar üzerinde seyir halindeyken önüne başka bir otomobil çıktı. Önüne çıkan otomobile çarpmamak isteyen Mert, aracının direksiyonunu kırdı. Bu sırada kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki akaryakıt istasyonunun fiyat panosuna ve bir de direğe çarptıktan sonra sahaya girerek durabildi. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Mustafa Mert, kazayı yara almadan atlatırken araçta bulunan oğlu Mehmet Mert (19) yaralandı.

Yaralının imdadına ise akaryakıt istasyonu görevlileri ve çevredeki vatandaşlar yetişti. Araçtan çıkarılan yaralı genç, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis'e ait ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisine burada devam edilen yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Öte yandan kaza yapan otomobilin, akaryakıt pompalarının bulunduğu yere çarpmadan durması ise olası büyük bir facianın önüne geçti.

Kazaya karışan araç trafik ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kontrolden Çıkan Otomobil Akaryakıt İstasyonuna Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement