Konuralp, T24 erişim engelini basın özgürlüğüne müdahale saydı, kaldırılmasını istedi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konuralp, T24 erişim engelini basın özgürlüğüne müdahale saydı, kaldırılmasını istedi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Konuralp, T24 erişim engelini basın özgürlüğüne müdahale saydı, kaldırılmasını istedi

YENİ Parti Ankara Milletvekili Okan Konuralp, T24'e yönelik erişim engelinin basın özgürlüğüne açık müdahale olduğunu belirtti. Konuralp, 'Gazetecileri susturan, haber kuruluşlarını kapatan bir düzeni normalleştirmeyeceğiz' diyerek engelin derhal kaldırılmasını istedi.

(ANKARA) - YENİ Parti Ankara Milletvekili Okan Konuralp, T24'e yönelik erişim engeline tepki göstererek kararın basın özgürlüğüne açık bir müdahale olduğunu ifade etti. Konuralp, "Gazetecileri susturan, haber kuruluşlarını kapatan bir düzeni normalleştirmeyeceğiz" dedi.

Konuralp, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "T24'e yönelik erişim engeli, basın özgürlüğüne yönelik açık bir müdahaledir. Gazetecilik iktidarı memnun etmek için değil, gerçeği ortaya çıkarmak ve halkın haber alma hakkını savunmak için yapılır. Gazetecileri susturan, haber kuruluşlarını kapatan bir düzeni normalleştirmeyeceğiz. T24 üzerindeki erişim engeli derhal kaldırılmalıdır." ifadesini kullandı.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.