Konya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun Dostların Attığı Gül, İncitebilir, Üzebilir - Son Dakika
Güncel

Konya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun Dostların Attığı Gül, İncitebilir, Üzebilir

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, twitter hesabından 696 Sayılı KHK ile ilgili eleştirel mesajlarına, Dostların attığı gül, incitebilir, üzebilir.

02.01.2018 13:28

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, twitter hesabından 696 Sayılı KHK ile ilgili eleştirel mesajlarına, Dostların attığı gül, incitebilir, üzebilir. dedi. Ak Parti İl Başkanlığı tarafından bir otelde düzenlenen değerlendirme toplantısına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileri katıldı. 2017 yılını değerlendiren Sorgun, önümüzdeki süreçte de terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

ASGARİ ÜCRETTİ BİR BUZDOLABI ALABİLİYOR

Asgari ücret zammına değinen Ahmet Sorgun, şu an bir asgari ücretli çalışanının buzdolabı alabildiğini belirterek, şunları söyledi Asgari ücrete 14.2 zam yapıldı. Sırtında yumurta küfesi olmayan asgari ücreti 2 bin de eder, 3 bin de eder. Kendileri iktidar ortağı olduğu 2000 yıllarda, asgari ücret sadece 97 dolar ediyordu. Şimdi ki artışla 421 dolar ediyor. 1990'lı yıllarda ise bir asgari ücretli bir buzdolabını alabilmek için belki bir yıl çalışması gerekiyordu. Ama şimdi en iyisinden bir buzdolabını satın alabiliyor.

DOSTLARIN ATTIĞI GÜL, İNCİTEBİLİR

Basın mensuplarının eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 696 Sayılı KHK ile ilgili twitter hesabından yayınladığı mesajları sorması üzerine Sorgun, Cumhurbaşkanımız, nezaketle ve kibar bir şekilde ifade etti. Dostların attığı gül, incitebilir, üzebilir. Sadece bu kadarını söyleyebilirim dedi.

Konya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun Dostların Attığı Gül, İncitebilir, Üzebilir
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun Dostların Attığı Gül, İncitebilir, Üzebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement