5 Akrabasını Öldüren Katilin İlk İfadesi: Bunlar ABD Ajanı, Hak Ettiler - Son Dakika
Güncel

5 Akrabasını Öldüren Katilin İlk İfadesi: Bunlar ABD Ajanı, Hak Ettiler

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde 5 akrabasını öldüren Atılgan Kömür, 'Niçin öldürdünüz' sorusuna gülümseyerek cevap verdi: Gittim vurdum. Bunlar Amerikan ajanı, hak ettiler.

12.06.2017 16:23  Güncelleme: 13:33

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde akrabası 5 kişiyi öldürdükten sonra jandarma tarafından gözaltına alınan Atılgan Kömür'ün, ilk ifadesinde "Gittim vurdum. Bunlar Amerikan ajanı" dediği öğrenildi.

KATİL GAZETECİLERE GÜLÜMSEYEREK CEVAP VERDİ: HAK ETTİLER

Sağlık kontrolünden geçirilmek için Cihanbeyli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada "Bütün Ermenilerin canı cehenneme" diye bağıran Kömür, gazetecilerin 'Niçin öldürdünüz' sorusu üzerine gülümseyerek, "Hak ettiler" dedi.

KATLİAMA DEVAM EDECEKMİŞ! JANDARMA, 28 FİŞEKLE YAKALADI

5 akrabasını başına ateş ederek öldüren Atılgan Kömür'ün, saldırının ardından evine gidip 28 fişek daha alıp, saldırılara devam etmek için evinden çıktıktan sonra evin yakınlarında jandarma tarafından gözaltına alındığı ortaya çıktı.

EVİNDEN CİNAYET ROMANLARI ÇIKTI

Kömür'ün evinde yapılan aramada 10 cep telefonu, 3 bilgisayar ve çok sayıda çoğunlu cinayet romanı ve siyasi kitaplarının bulunduğu öğrenildi.


5 akrabasını katleden katilin soğukkanlı hali dikkat çekti. Katil gazetecilere cevap verirken gülümsedi...

ÇOBAN ARKADAŞINA, KATLİAM YAPACAĞININ MESAJINI VERMİŞ

Kömür'ün, dün koyunları otlatırken, öldürdüğü akrabalarının ekili tarlalarına sürdüğü ve yanında bulunan bir çoban arkadaşının da Yazık değil mi, adamların tarlasına mahvediyorsun uyarısında bulunduğu, uyarı üzerine, Ne yazık olacak. Nasıl olsa yarın hepsini temizleyeceğim dediği ileri sürüldü.

MİNİK KIZ, KATLİAMDAN MASANIN ALTINA SAKLANARAK KURTULMUŞ

Saldırıda evlerinde ölen Meryem Tokat ve oğlu Hamit Tokat ile aynı evde bulunan bir kızın da masanın altına girerek canını kurtardığı öğrenildi.

BİRİNİ NAMAZ KILARKEN, ANNE OĞLU DA KAHVALTIDA ÖLDÜRDÜ

Bulduk Mahallesi Muhtarı Kemal Gülen, saldırıyı gerçekleştiren Atılgan Kömür'ün, sessiz, çevresine zarar olmayan işinde gücünde birisi olarak bildiklerini belirterek, "Sabah birisini kapıda öldürmüş, birisini namaz kılarken, anne ve oğlu kahvaltı yaparken öldürmüş. Mehmet Tokat'ı öldürdükten sonra da kardeşi Harun Tokat'ı öldürmek için eve gitmiş. Ancak Harun'a, haber verildiği için Harun kapıyı açmamış ve kurtulmuş." dedi.

MUHTAR: "SESSİZ SEDASIZ, İŞİNDE GÜCÜNDE ÇOCUKTU"

Muhtarı Kemal Gülen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Atılgan'ın bir sıkıntısı yoktu. Bir hafta önce öldürdüğü kişilerin araçlarının lastiğini kesmişler. Onlar da bir daha rahatsız eder diye şikayetçi olmamışlar. Şu an bu olayın bir nedeni yok. Sorsan bana çocuk (Atılgan) nasıl biri diye, sessiz, çevresine zararı olmayan işinde, gücünde biri derdim. Çünkü yaklaşık 150 koyunu var, onları otlatırdı. Çalışkan biriydi. Parası vardı, çalışma hırsı vardı. Köylüye zararı yoktu."

5 Akrabasını Öldüren Katilin İlk İfadesi: Bunlar ABD Ajanı, Hak Ettiler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 5 Akrabasını Öldüren Katilin İlk İfadesi: Bunlar ABD Ajanı, Hak Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement