Konya'da Miting Tartışması - Son Dakika
Güncel

Konya'da Miting Tartışması

Konya\'da Miting Tartışması

MHP ve CHP Liderlerinin Kentte Miting Yapacakları Açıklandı

23.08.2010 15:42

MHP VE CHP LİDERLERİNİN KENTTE MİTİNG YAPACAKLARI AÇIKLANDI

AK Parti Milletvekili Özkan Öksüz'ün, geçen hafta düzenlediği basın toplantısında, CHP ve MHP liderlerinin Konya'nın ilçe ve beldelerinde dolaştığını ama Konya kent merkezinde miting yapmaktan çekindiğini öne sürmesi tartışmalara neden oldu.

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, önceki gün yaptığı basın açıklamasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 4 Eylül'de Konya kent merkezinde miting yapacağını söylemesinin ardından, CHP İl Başkanı Orçun Güney Çalık da bugün parti binasında yaptığı basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde Konya'da miting yapacağını açıkladı. Çalık şöyle dedi:

"Genel başkanımız Konya'da büyük bir coşku ile karşılandı. İlçelerde ziyaretlerde bulundu. Özkan Öksüz kendi işine baksın. Hak adamı, halk adamı genel başkanımız en kısa zamanda Konya'da miting düzenleyecektir. Bizim genel başkanımız hak adamı ve halk adamı olduğu için, biz ilçelerdeki vatandaşlarımızın ayağına gittik. İşte bizimle AK Parti'nin arasındaki temel fark budur. Kemal Kılıçdaroğlu, halk adamıdır, halkın ayağına gider. Recep Bey, padişah olma heveslisidir ve halkı ayağına çağırır. Ama sayın Öksüz üzülmesin. camdan okunan yazılarla yapılmış mitinglerden sıkıldıysa, genel başkanımız en kısa sürede Konya'da bir miting yapacak. Sayın Öksüz mitingimize gelsin de camdan okunan değil, candan konuşulan bir miting görsün."

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da 28 Ağustos Cumartesi günü partisinin Konya Hükümet Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde konuşacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Miting Tartışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement