Konya'da motosiklet kazası: 1 ölü, 2 yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya'da motosiklet kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Konya\'da motosiklet kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, 45 metreden düşen motosiklette bulunan Yasin Gök hayatını kaybetti, Veli Buğra Gözel ve Soner İşcan ise yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumları ciddiyetini koruyor.

08.11.2023 12:06

KONYA'da yaklaşık 45 metreden düşen motosikletteki Yasin Gök (13) öldü, Veli Buğra Gözel (13) ve Soner İşcan (13) yaralandı.

Kaza, dün saat 21.30 sıralarında Selçuklu ilçesi Sille Ak Mahallesi Bağyolu Sokak'ta meydana geldi. Henüz sürücüsü belirlenemeyen plakasız ve şase numarası kazınmış motosiklet, 45 metreden düştü. Kazada, motosikletteki Yasin Gök, Veli Buğra Gözel  ve Soner İşcan yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Veli Buğra Gözel, Konya Şehir Hastanesi'ne, Soner İşcan ve Yasin Gök ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Yasin Gök, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Diğer 2 kişinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

FOTOĞARFLI

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da motosiklet kazası: 1 ölü, 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement