Konya Meyhane Önünde Silahlı Kavga: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya Meyhane Önünde Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Konya Meyhane Önünde Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Meyhane önünde silahlı kavga: 3 yaralı Konya'da bir meyhanede iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi tüfekle, 1 kişide aldığı tekme ve yumruk darbeleri sonucu sonucu yaralandı.

22.11.2015 10:26

Meyhane önünde silahlı kavga: 3 yaralı

Konya'da bir meyhanede iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi tüfekle, 1 kişide aldığı tekme ve yumruk darbeleri sonucu sonucu yaralandı.

Olay, bugün saat 04.15 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi Güneykışla Sokak içerisinde bulunan bir meyhanenin önünde meydana geldi. 27 yaşındaki Hasan Ç. ve aynı yaştaki arkadaşı Ziya A. iddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bululan Mehmet A. ve isminin Ali olduğu öne sürülerin iki kişiyle meyhanede karşılaştı. Alkollü olan iki grup arasında belirlenemeyen nedenle ilk olarak sözlü olarak başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bunun üzerine işyeri çalışanları, iki grubu dışarı çıkarttı. Grubun kavgası burada da devam etti. Kavga sırasında karşı gruptan Hasan Ç. ve Ziya A.'nın üzerine av tüfeğiyle ateş açıldı. Açılan ateş sonucu Ziya A. göğsünden, Hasan Ç. de bacağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, kavgaya müdahale ettiği sırada çevredekilerde taşkınlık yapıp, polise güçlük çıkarttı. Polis de çevredekilere biber gazlı müdahale de bulundu. Çağrılan ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralı 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kavga sırasında aldığı yumruk ve tekme darbeleri sonucu yaralanan Mehmet A., yapılan tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Polis, kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlatırken, tüfeği karşı gruptan kimin kullandığı belirlemek için de çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Meyhane Önünde Silahlı Kavga: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement