Konyaekkonya´Da Chp´Ye Gece Yarısı Katılım Töreni - Son Dakika
Güncel

Konyaekkonya´Da Chp´Ye Gece Yarısı Katılım Töreni

Konyaekkonya´Da Chp´Ye Gece Yarısı Katılım Töreni

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da İlçe ve Beldelerde Düzenlediği Mitinglerin Ardından Rıxos Otel'de DSP, SHP ve Genç Parti'den CHP'ye Katılan Yaklaşık 20 Kişiye Parti Rozeti Taktı. Gece Yarısı Rıxos Otel'de Düzenlenen Toplantıda Açıklama Yapan Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Eşref Erdem'in Partiden İstifa Etmesi Sorulması Üzerine, "eşref Erdem Uzun Yıllar CHP'de Görev Almış Üst Düzey Görevlerde Bulunmuş Bir Arkadaşımız. Kendisinin Partiden İstifa Etmesini Üzüntü ile Karşıladım. Keşke İstifa Etmeseydi. Ama Tabi Taktir Kendisine Ait. O Taktirede Bizim Saygı Duymamız Gerekir." Dedi.

10.08.2010 12:39

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da ilçe ve beldelerde düzenlediği mitinglerin ardından Rıxos Otel'de DSP, SHP ve Genç Parti'den CHP'ye katılan yaklaşık 20 kişiye parti rozeti taktı. Gece yarısı Rıxos Otel'de düzenlenen toplantıda açıklama yapan Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Eşref Erdem'in partiden istifa etmesi sorulması üzerine, "Eşref Erdem uzun yıllar CHP'de görev almış üst düzey görevlerde bulunmuş bir arkadaşımız. Kendisinin partiden istifa etmesini üzüntü ile karşıladım. Keşke istifa etmeseydi. Ama tabi taktir kendisine ait. O taktirede bizim saygı duymamız gerekir." dedi.

Yaptığı gezileri değerlendiren Kılıçradoğlu, "12 Eylül tarihine az kaldı. Konya'yı ve ilçelerini gezdim. Oldukça güzel ve gençlerin katılımının yoğun olduğu bir tablo var. bu tablo beni umutlandırıyor. Gelecek açısından umutlandırıyor. Geleceğimiz olan gençler benim tahminimden hızlı CHP'ye ilgi gösteriyorlar. Çünkü biz halkın partisi olma yolundayız ve halkın partisi olacağız. Birilerinin çıkarını korumayacağız. Biz siyasette havuzlu villalarda oturmayacağız. Zengilneşmeyeceğiz. Bizim tek bir amacımız var. O da halkı zenginleştireceğiz. Refah toplumu yaratacağız ve refahı tabana yayacağız. Eğer AKP milletvekilleri de bunları söylerlerse teşekkür ederiz. Ama bizim gördüğümüz kadarıyla onlar bu dönemde ceplerini doldurdular. Pek çok yolsuzluğa imza attılar. Yolsuzluk yapanları bir anlamda korudular. Sırtlarını sıvazladılar. Onları hepsini de yeri ve zamanı geldiğinde zaten açıklayacağız. Bir kısımını zaten daha önce açıkladık. Malum onlardan bazıları bugün AKP'nin yönetiminde görev almıyorlar. Ama bizim arzumuz temiz siyaset, temiz toplum, halka hesap veren siyaset. Sayın Başbakan ben halka hesap vermem diyor. Biz hesap vermeyiz diyor. Hesap vermeyiz demek demokrasi kültürünü içine sindireremektir. Her politikacı halkına hesap vermek zorundadır. Biz de hesap vermeyi namuslu bir görev kabul ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konyaekkonya´Da Chp´Ye Gece Yarısı Katılım Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement