Koray Aydın'dan MHP Genel Başkanlığına Adaylık Yorumu - Son Dakika
Güncel

Koray Aydın'dan MHP Genel Başkanlığına Adaylık Yorumu

Koray Aydın\'dan MHP Genel Başkanlığına Adaylık Yorumu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın, genel başkanlığa adaylığı ile ilgili bunun herkesin demokratik bir hakkı olduğunu söyledi.

25.07.2012 12:55

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın, genel başkanlığa adaylığı ile ilgili bunun herkesin demokratik bir hakkı olduğunu söyledi.

MHP Denizli eski milletvekili Salih Erbeyin'in Kültür Sitesi'nde verdiği iftar yemeğine yüzlerce ülkücünün yanı sıra adı MHP Genel Başkanlığı adaylığı için geçen Trabzon Milletvekili Koray Aydın da katıldı. 4 Kasım'da yapılacak

MHP'nin olağan genel kurulunda ismi genel başkanlık adaylığı için geçen Koray Aydın, kongrelerin insanların demokratik haklarını savunduğu platformlar olması gerektiğini belirterek "Biz şunu arzu ediyoruz, bu kurultay süresince MHP camiası birbiriyle kucaklaşsın, bütünleşsin. İnanıyoruz ki, bu kurultayda yarışanlar olmayacaktır. Çünkü biz, ülküdaşlık hukuku ile birbirimize bağlıyız. Biz kimse ile yarışmıyoruz, yarıştıklarımız bizim kardeşlerimiz, ülküdaşlarımız. Biz daha ideali kurultaylarda aramayacağız da nerede arayacağız? Bu demokratik bir hakkımız bizim. Bu hakkımızı Türk milleti adına bir iktidar özlemi içerisinde yanıp tutuşan MHP adına kullanmak istiyoruz" dedi.

4 Kasım'daki olağan genel kurula kadar uzun bir süre olduğunu kaydeden Aydın, şöyle konuştu: "Önümüzdeki günlerde neler olacağını hep birlikte yaşayacağız. Biz partimizi yöneten tüm kıymetlere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlılığımızı bildiriyoruz. Bu bir birleşme, bütünlük, bir araya gelme kongresidir. Bizim, bizi yöneten insanlarla hiçbir alıp veremediğimiz yok. Onlar da partiye hizmet etmiş değerli insanlardır, etmeye de devam edeceklerdir. Ama bir demokratik hakkın kullanılması sürecinin bu kongrede yaşanacağı bugünden anlaşılmaktadır." - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Koray Aydın'dan MHP Genel Başkanlığına Adaylık Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement