Başkan Karaosmanoğlu: Körfez Halkının Hizmetkarı Olduk - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu: Körfez Halkının Hizmetkarı Olduk

Başkan Karaosmanoğlu: Körfez Halkının Hizmetkarı Olduk

Başkan Karaosmanoğlu, Körfez ilçe sakinleriyle bir araya geldiği toplantıda Büyükşehir'in hizmetlerini anlattı

16.12.2013 10:50  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Atalar Mahallesi'nde ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Büyükşehir'in Körfez'e yaptığı hizmetleri slayt gösterisi eşliğinde anlatan Başkan Karaosmanoğlu, ''Göreve geldiğimiz günden bu yana Körfez halkının ve Kocaeli'nin hizmetkarı olduk'' dedi.

KÖRFEZ HALKIYLA BULUŞTU

Başkan Karaosmanoğlu, Körfez Atalar Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ın da hazır bulunduğu programa Körfez ilçe sakinleri yoğun katılım gösterdi. Başkan Karaosmanoğlu, sohbet havasında geçen programda Büyükşehir'in Kocaeli genelinde ve Körfez ilçede yaptığı hizmetleri slayt gösterisi eşliğinde anlattı.

SİYASET HALKA HİZMETTİR

Koltuk ve makam sevdalısı olmadıklarını üstüne basarak söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Bizim siyasetten anladığımız halkımıza hizmet etmek, milletimizin hizmetkarı olmaktır. Bu anlamda Kocaeli ve Körfez'de çok güzel eserleri hayata geçirdik. Halkımızın desteğiyle çok daha güzel eserler inşa etmeye devam edeceğiz'' ifadesini kullandı.

DERTLERE ÇÖZÜM BULUYORUZ

Körfez ilçede yapılan çalışmaları eski ve yeni fotoğraflar eşliğinde aktaran Başkan Karaosmanoğlu, ''Çözüm odaklı, insan odaklı, hizmet odaklı eserlerimize önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. Siyasete ve hizmete kalite getirdik. Halkımızdan aldığımız enerji, destek ve güvenle, yine halkımıza hizmet ediyoruz. Halkımızın dertleriyle dertleniyor, dertlere çözüm buluyoruz'' şeklinde konuştu.

ALKIŞLARLA TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Karaosmanoğlu'nun açıklamalarını dikkatle dinleyen Körfez ilçe sakinleri, kendisine hizmetlerinden dolayı alkışlarla teşekkür etti. Programın sonunda vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu, kendisine iletilen ihtiyaçları da not aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu: Körfez Halkının Hizmetkarı Olduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement