Korucu Başkanlarından Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Korucu Başkanlarından Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin'e Ziyaret

Korucu Başkanlarından Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin\'e Ziyaret

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen ve Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman,Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i makamında ziyaret ettiler.

20.12.2017 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen ve Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i makamında ziyaret ettiler.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'i makamında ziyaret eden Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri korucuların sorun, sıkıntı ve eksikliklerini dile getirdiler. Ardından Çetin paşaya anlamlı ziyaret anısına plaket hediye edildi. Başkan Kahraman, ev sahipliliğinden dolayı gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve kahraman güvenlik korucuların adına Orgeneral Çetin paşaya teşekkür ederek makamdan ayrıldıklarını ifade etti.

Başkan Kahraman son olarak Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçiyi ziyaret etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Korucu Başkanlarından Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement