Koruncuklar İFSAK desteğiyle fotoğraf sergisi açıyor! - Son Dakika
Güncel

Koruncuklar İFSAK desteğiyle fotoğraf sergisi açıyor!

Koruncuklar İFSAK desteğiyle fotoğraf sergisi açıyor!

17 çocuğun çektiği 35 fotoğraftan oluşan ''İSTANBUL'DA SOKAK SATICILARI'' fotoğraf sergisi 18 Haziran'da, İFSAK'ta açılıyor.

14.06.2016 10:52

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) işbirliğinde başlatılan proje kapsamında 17 çocuk 3 ay boyunca İFSAK'lı gönüllülerden fotoğraf eğitimi aldı. Sergi 24 Haziran'a kadar görülebilir.

İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği ve Koruncuk Vakfı işbirliğinde hayata geçirilen işbirliği kapsamında, Bolluca Çocuk Köyü'ndeki fotoğrafla ilgilenen çocuklar ve gençlerle birlikte bir fotoğraf eğitimi projesine imza atıldı. İFSAK Eğitim Birimi Bolluca Çocuk Köyü'ndeki fotoğraf sever gençlerle teorik dersler, fotoğraf gezileri ve değerlendirme toplantıları yaptı. Çocuklar toplamda üç ay boyunca fotoğraf eğitimi aldı ve İFSAK'ın gönüllü eğitim ekibi süreç boyunca Koruncuklara destek verdi.

Üç aylık eğitimin ardından Koruncuklar fotoğraflarını sergilemeye hazır!

Koruncuk Vakfı Proje Koordinatörü Serkan Çıtlak ve Koruncuk Vakfı Proje Sorumlusu Olcay Batı'nın gözetiminde tamamlanan üç aylık fotoğraf eğitiminden sonra Koruncuklar artık çektiği fotoğrafları sergilemeye hazırlanıyor. Koruncuklu çocukların çektiği 35 fotoğraftan oluşan İstanbul'da Sokak Satıcıları isimli fotoğraf sergisi 18 Haziran'da İFSAK'ın Beyoğlu'ndaki merkezinde açılacak. Sergi 24 Haziran'a kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koruncuklar İFSAK desteğiyle fotoğraf sergisi açıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement