Kosova 8. Uluslararası Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kosova 8. Uluslararası Kitap Fuarı Açıldı

Kosova 8. Uluslararası Kitap Fuarı açıldıEnis Tabak / Prizren, 17 Ağustos (DHA) - Kosova'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Kitap Fuarı büyük ilgi görüyor.

17.08.2017 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kosova 8. Uluslararası Kitap Fuarı açıldı

Enis Tabak/ Prizren, 17 Ağustos (DHA) - Kosova'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Kitap Fuarı büyük ilgi görüyor.

Prizren'deki Kültür ve Sosyal Araştırma Enstitüsü tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Kitap Fuarı başladı. Kitap fuarına Prizrenliler yoğun ilgi gösteriyor. Prizren'deki Akdere kıyısına kurulan fuara, başta Kosova'dan olmak üzere dünyanın da birçok ülkesinden ve Türkiye'den yayınevleri katılıyor.

1 hafta açık kalacak fuarda Arnavutça, Türkçe, Sırpça, Boşnakça ve İngilizce kitaplar satılıyor. Fuarda edebiyat, çocuk, bilim, tarih gibi değişik dallarda çok sayıda eser yer alıyor. Türkiye'nin önemli basım evleri de standlarıyla yerini aldı. Prizrenli okurlar fuarın açılmasından memnun ancak daha fazla eserlerin yer almasını istedi. Kültür ve Sosyal Araştırma Enstitüsü Başkanı İlir Gaşi de, geleneksel olarak düzenledikleri kitap fuarına ilginin her geçen yıl daha da arttığını söyledi.

(Fotoğraflı)

Kosova 8. Uluslararası Kitap Fuarı Açıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova 8. Uluslararası Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement