Kosova'da Dragaş Belediyesi Aile Hekimliğine ultrason cihazı temin edildi - Son Dakika
Güncel

Kosova'da Dragaş Belediyesi Aile Hekimliğine ultrason cihazı temin edildi

Kosova\'da Dragaş Belediyesi Aile Hekimliğine ultrason cihazı temin edildi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından desteklenen Dragaş Belediyesi Aile Hekimliği, ultrason cihazıyla donatıldı. Cihazın teslim törenine Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi, Prizren Başkonsolosu ve TİKA temsilcileri katıldı. Belediye Başkanı ve doktorlar, TİKA'nın sağladığı desteğin önemini vurgulayarak, hizmetten tüm kadınların yararlanacağını belirtti.

08.03.2024 15:45  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) destekleriyle Kosova'da bulunan Dragaş Belediyesi Aile Hekimliğine ultrason cihazı temin edildi.

TİKA tarafından Dragaş'ta vatandaşların muayene ve tedavisinin kolaylaşması amacıyla temin edilen ultrason cihazının teslim töreni, Dragaş Belediyesi Aile Hekimliği Ana Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törene Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Sabri Tunç Angılı, Prizren Başkonsolosu Celal Doğan, TİKA Priştine Koordinatörü Fulya Aslan, Kosova Türk Temsil Heyet Başkanı Albay Sabri Gökhan Karamürsel, Dragaş Belediye Başkanı Bexhet Xheladini, Türk kurum ve kuruluşların temsilcileri, Dragaş Belediye Meclisi kadın üyeleri ile doktorlar katıldı.

Büyükelçi Angılı, burada yaptığı konuşmada, belediyeye verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Xheladini de TİKA'nın sağladığı desteğin önemine vurgu yaparak, belediyede yaşayan tüm kadınların bu hizmetten yararlanacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kosova'da Dragaş Belediyesi Aile Hekimliğine ultrason cihazı temin edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement