Köy Okulu Sporda 8 İl Birinciliği Kazandı - Son Dakika
Güncel

Köy Okulu Sporda 8 İl Birinciliği Kazandı

Köy Okulu Sporda 8 İl Birinciliği Kazandı

Çatak'ta Bilgi Köyü'nün öğrencileri, kent merkezinde yapılan atletizim yarışmalarında, okullarına 8 il birinciliği kazandırdı.

20.04.2013 12:51  Güncelleme: 11:52

Çatak Kaymakamı Süleyman Yüksel, başarılı öğrencileri okullarında ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Çatak İlçesi'ne 30 kilometre uzaklıkta bulunan 70 haneli Bilgi Köyü'nün ilk ve ortaokulu öğrencileri, önemli bir başarıya imza attı. Başarılı bir atlet ve bugüne kadar bir çok madalya alan okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Lütfiye Şirin'in çalıştırdığı 8 öğrencisi, 8-9 Nisan tarihleri arasında Van'da düzenlenen Kros il birinciliği yarışmalarında 8 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük kazandı.

Yıldız erkeklerde Nebi Yabaş 800 ve 2 bin metrede, Abdulselam Yabaş 100 metre ve uzun atlamada, yıldız kızlarda Esma Urut 800 metrede il birincisi oldu. Küçük kızlarda uzun atlamada Meryem Alçik, fırlatma topunda Dinar Urut, 100 metrede Feride Alyar il birincisi olmanın gururunu yaşadı. 800 metrede Ayşe Ural ikinci, 1500 metrede ise Esma Urut üçüncü oldu.

İlk ve orta okul öğrencileri 9 Mayıs'da Samsun'da yapılacak olan Türkiye Kros Yarışmalarına hazırlanırken, İlçe Kaymakamı Süleyman Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy ile birlikte başarılı öğrencileri okullarında ziyaret ederek, çeşitli spor malzemeleri hediye etti. Kaymakam Yüksel, öğrencilerden daha büyük başarılar beklediğini belirterek, "İlçemiz için büyük bir başarı elde ettiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamı için ne gerekiyorsa sizin yanınzdayız. 9 Mayıs'ta yapılacak olan yarışmalarda sizden daha büyük başarılar bekliyorum" dedi. Kaymakam Yüksel tarafından 'Takdir Belgesi' ile ödüllendirilen Okulun başarılı Beden Eğitimi Öğretmeni Şirin ise daha büyük başarılara imza atmak için titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köy Okulu Sporda 8 İl Birinciliği Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement