Kozluk'taki Saldırıda Can Veren Şenay Öğretmenden Geriye Söylediği Türkü Kaldı - Son Dakika
Güncel

Kozluk'taki Saldırıda Can Veren Şenay Öğretmenden Geriye Söylediği Türkü Kaldı

Kozluk'ta PKK saldırısında şehit olan Şenay öğretmenden geriye arkadaşları ile birlikte söylediği 'Mağusa Limanı' türküsü kaldı. "Beni öldürende yoktur din iman" sözleri sosyal medyada paylaşıldı.

10.06.2017 08:49  Güncelleme: 09:04

Aybüke Şenay Yalçın ilk olarak bir yıl önce müzik öğretmeni olarak atandığı Kozluk'ta PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit oldu. Müzik öğretmeni Yalçın'ından geriye arkadaşları ile birlikte söylediği 'Mağusa Limanı' türküsü kaldı.

"BENİ ÖLDÜRENDE YOKTUR DİN İMAN" SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Müzik öğretmeni Yalçın'ın söylediği türkü yürekleri parçaladı. Genç öğretmenin seslendirdiği, Mağusa Limanı adlı türkü, içerisinde geçen "Beni öldürende yoktur din iman" sözleriyle sosyal medyada paylaşıldı. Videoyu izleyenler, terör örgütüne lanet yağdırdı.

NE OLMUŞTU

Kozluk'ta teröristler, gasp ettikleri araçla, önce ilçe merkezinde Belediye Başkanının yakınının kullandığı bir araca uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemiş, ardından içerisinde patlayıcı bulunan aracı, Bekirhan beldesindeki jandarma karakolunun önünde patlatmıştı. Teröristlerin ilçe merkezinde uzun namlulu silahla Belediye Başkanının içinde olmadığı ve yakınının kullandığı özel aracına yönelik gerçekleştirdiği saldırıda, olay yerinden başka bir araçla geçen ve Ekim 2016'da ilçeye müzik öğretmeni olarak atanan 23 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın, kurşunların hedefi olmuştu. Yalçın, kaldırıldığı İlçe Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Kozluk\'taki Saldırıda Can Veren Şenay Öğretmenden Geriye Söylediği Türkü Kaldı

Son Dakika Güncel Kozluk'taki Saldırıda Can Veren Şenay Öğretmenden Geriye Söylediği Türkü Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement