Krallar Savaşıyor’da Sürpriz Ödüllerle Dolu Hükümdarlar Yarışması Başlıyor! - Son Dakika
Güncel

Krallar Savaşıyor’da Sürpriz Ödüllerle Dolu Hükümdarlar Yarışması Başlıyor!

Krallar Savaşıyor’da Sürpriz Ödüllerle Dolu Hükümdarlar Yarışması Başlıyor!

MMO RTS Oyunu Hükümdar Online'da 2 Hafta Boyunca Farklı Kategorilerde Zirvenin Sahibi Olan Oyunseverler 20 Dolar Değerindeki Ödül Paketinin Sahibi Olacak.

24.01.2011 13:57  Güncelleme: 13:59

Günümüzün en popüler ücretsiz oyun noktası GamersFirst'ün, IGG işbirliği ile kullanıma sunduğu "Hükümdar Online: Krallar Savaşıyor" adlı oyun, oyunseverleri Hükümdarlar Yarışması'nda buluşturuyor. Tarayıcı tabanlı bir gerçek zamanlı strateji oyunu olan Hükümdar Online, gizemli Mu ülkesinde yaşayan ırkların amansız mücadelesini konu alıyor. Hükümdar Online en uç noktalarda heyecan içeren PvP ve ekip strateji düzlemini gerçek zamanlı olarak oyuncularına yaşatıyor.

Güçlü kahramanlarınızın kontrolünü elinize aldığınızda ve ordularınıza emirler yağdırdığınızda amacınız yalnızca oradaki müthiş ganimetleri almak değil. Krallığınızı kurtaracak olan sizsiniz. Keskin grafikler ve kaliteli görseller, Hükümdar Online'ı rakiplerinin önüne geçirirken sizi de oyun dünyasının içine alarak bir başkomutan haline getiriyor.

12 Ocak tarihinde başlayıp iki hafta sürecek Hükümdarlar Yarışması kapsamında uygarlık seviyesini ve nüfusunu en çok artıran 25 kişi ve en fazla üyeye sahip olan 5 ittifak toplamda 20 dolar değerindeki oyun içi ödül paketinin sahibi olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Krallar Savaşıyor’da Sürpriz Ödüllerle Dolu Hükümdarlar Yarışması Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement