Krediyle İşinizi Geliştirin İstihdamı Artırın - Son Dakika
Güncel

Krediyle İşinizi Geliştirin İstihdamı Artırın

Krediyle İşinizi Geliştirin İstihdamı Artırın

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, esnaf ve sanatkara kredinin işini geliştirme ve istihdamı artırmak için verilmesi gerektiğini söyledi

02.07.2013 14:39

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Çekilen kredileri esnaf ve sanatkarımız işini geliştirmekle ve istihdamı artırmada kullanmalı" dedi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Eyüp Güler'i ziyaret etti. Güler'den kooperatif hakkında bilgiler alan Demir, "2001 yılında kredi faizleri yüzde 90, 2002'de yüzde 47 iken, bugünkü rakamlar yüzde 4 seviyesindedir. Hiçbir kredi kuruluşu darda kalan ve borç batağında olan esnafa kredi vermez. Bugün kredi kullanan esnafın sayısı artıyorsa, bu durum esnafın büyümek ve yatırım yapmak için çalıştığını gösterir" diye konuştu.

Esnaf ve sanatkara kredinin işini geliştirme ve istihdamı artırmak için verilmesi gerektiğini belirten Demir, "Batan esnafa kredi verilmemeli. Kredi kefalet kooperatiflerinden kredi alan esnafımız aldığı parayı çok iyi değerlendirmeli ve işinde kullanmalıdır. Böyle olduğu zaman hem kendileri kazanır, hem ekonomimiz kazanır" dedi.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Eyüp Güler de, Milletvekili Demir'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, bazı bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Krediyle İşinizi Geliştirin İstihdamı Artırın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement