Küçükbay A.Ş. Gücüyle Büyüledi - Son Dakika
Güncel

Küçükbay A.Ş. Gücüyle Büyüledi

Küçükbay A.Ş. Gücüyle Büyüledi

Küçükbay A.Ş. Türkiye'nin alanında en büyük fuarı olan 22. Uluslararası Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarında, ziyaretçilerle buluştu.

10.09.2014 11:52  Güncelleme: 12:27

Katıldığı tüm önemli fuar organizasyonlarında ilgi odağı olmayı başaran Orkide, bitkisel sıvı yağlardan margarine, pastacılık yağlarından endüstriyel ürün grubuna kadar geniş ürün yelpazesiyle yine göz doldurdu.
Üst düzey yönetiminin tam kadro katıldığı fuarda Küçükbay A.Ş., ürünlerindeki çeşitlilik, Orkide ve Ekiz Yağ'ın sahip olduğu marka güçleriyle sektördeki ağırlığını sergiledi.

Yurt içi satışları ve ihracatta büyük atılım yapan Küçükbay A.Ş.'nin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı himayesinde gerçekleşen Uluslararası Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'nda hedeflenenin üzerinde bağlantılar gerçekleştirdiğini belirten Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Akif Küçükbay, "Küçükbay A.Ş.'yi fuarda başarıyla temsil eden ekibimizi kutluyorum. Wordfood İstanbul, ülkemizin dünya çapında önem verilen en köklü organizasyonlarından. Katılımcılara gıda alanında oldukça kapsamlı bir buluşma platformu sağlıyor. İç ve dış satışa yönelik önemli bağlantılar sağlandı, ileriye dönük adımlar atıldı. Küçükbay bünyesine katılan Ekiz Yağ'ı İzmir Fuarı'ndan sonra İstanbul'da da ilk kez kendi çatımız altında tüketicimize sunduk. Küçükbay A.Ş., sağlıklı ve güvenilir ürünün tüm koşullarını tartışmasız yerine getiren, uluslararası standartlarda güçlü markalarıyla sektörün karar vericileri ile buluştu" şeklinde konuştu.

Orkide ustalarının lezzet şovu

Orkide'nin sevilen yüzü Oktay Usta, Orkide tanıtım ustaları Gökhan Güven, Ömer Ateş, Kenan Gün ve Ercan Şayf'ın hünerli ellerinden çıkan Orkide ürünleri ile hazırlanan lezzetler ziyaretçiler tarafından kapışıldı. Türkiye'nin ve dünyanın birçok noktasından gelen profesyoneller Orkide'nin pastacılık alanındaki özel ürünlerine tam not verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Küçükbay A.Ş. Gücüyle Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement