Küçükçekmece'de korkutan yangın: 2 yaralı - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece'de korkutan yangın: 2 yaralı

Küçükçekmece'de 4 katlı bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucunda 2 kişi yaralandı. Olayın meydana geldiği bina, bir alışveriş merkezi tarafından depo olarak kullanılıyordu. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor. Yaralanan kişiler hastaneye kaldırıldı ve yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

27.07.2023 22:03

Küçükçekmece'de korkutan yangın: 2 yaralı

İSTANBUL - Küçükçekmece'de 4 katlı bir binada akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangın nedeniyle 2 kişi yaralandı.

Olay akşam saatlerinde Küçükçekmece Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 4 katlı binanın bir alışveriş merkezi tarafından depo olarak kullanılan 2. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada yangına müdahale etmek isteyen 2 kişi ise yaralandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken yaralanan 2 kişi sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ekipler yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlattı.

Küçükçekmece\'de korkutan yangın: 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece'de korkutan yangın: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement