Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan Kan Bağışına Destek - Son Dakika
Güncel

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan Kan Bağışına Destek

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası\'ndan Kan Bağışına Destek

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu üyeleri, ilçede kan bağışı toplayan Kızılay ekibine kan bağışında bulundu.

14.10.2016 16:09

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu üyeleri, ilçede kan bağışı toplayan Kızılay ekibine kan bağışında bulundu.

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atacan Ertürk, yönetim kurulu üyeleriyle Kumluca Cumhuriyet Meydanı'nda kan bağışı toplayan Kızılay otobüsüne gelerek kampanyaya katıldı.

Ertürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlıklı her insanın kan bağışında bulunması gerektiğini, kendilerinin de bu konuda insanlara öncülük etmek, kan bağışı bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla yönetim kurulu üyeleriyle bağışta bulunduklarını söyledi.

Kan bağışı konusunda odaya kayıtlı esnaflara da gerekli telkinleri yaptıklarını ifade eden Ertürk, "Kan verildikten sonra vücudumuz tarafından kısa sürede tekrar üretilebiliyor. Bundan dolayı sağlıklı her insan, ihtiyacı olan başka kişilere faydalı olabilmek için kan bağışında bulunabilir. Bizler de kan bağışına destek vermek istedik. Halkımızın bu konuda duyarlılık göstermesini, herhangi bir sağlık problemleri olmadığı takdirde, düzenli kan bağışında bulunmalarını tavsiye ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan Kan Bağışına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement