Kupa Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Kupa Maçının Ardından

Görüntü Dökümü : -Yücel İldiz'in açıkalamaları, Zafer Turan'ın açıklamaları Kupa maçının ardından Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz: "Bu koşullarda bu yediğimiz iki golün muhasebesini yapacağız" Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Turan: "Daha iyi sahada daha iyi oyun oynuyoruz" Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Ziraat Türkiye Kupasında Sivas Belediyespor'a 2-1 yenildikleri maça ilişkin, "Bu koşullarda bu yediğimiz iki golün muhasebesini yapacağız" dedi.

14.01.2016 20:55

Görüntü Dökümü :

- Yücel İldiz'in açıkalamaları, Zafer Turan'ın açıklamaları Kupa maçının ardından

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:

"Bu koşullarda bu yediğimiz iki golün muhasebesini yapacağız"

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Turan:

"Daha iyi sahada daha iyi oyun oynuyoruz"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Ziraat Türkiye Kupasında Sivas Belediyespor'a 2-1 yenildikleri maça ilişkin, "Bu koşullarda bu yediğimiz iki golün muhasebesini yapacağız" dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iddiaları olmamasına rağmen kendileri adına prestij maçı olduğunu söyledi.

Maç eksiği olan tüm oyuncuları oynattıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Güzel maç oynandı iki taraf adına. Galip duruma geçtik ama bizim seviyemizde bir takım, şartlar ve koşullar ne olursa olsun son dakika ve uzatma dakikalarında bu golleri yememesi gerekir. Bu anlamda tabii ki üzüntülüyüz. Bu koşullarda bu yediğimiz iki golün muhasebesini yapacağız. Sonuç olarak lige bakacağız" diye konuştu.

İldiz, hafta sonu ligde zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve maçı kazanmak istediklerini, transfer çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi.

Sivas Belediyespor cephesi

Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Turan da maçı galibiyetle bitirmelerinin sevindirici olduğunu kaydetti.

İddialarını devam ettirebilmek adına güzel bir galibiyet olduğunu vurgulayan Turan, şöyle konuştu:

"Sahanın şartları da bizim içeride oynadığımız şartlardan daha farklıydı. Daha iyi sahada daha iyi oyun oynuyoruz. Hem ligi hem kupayı bir arada götürmek zorda olsa oyuncularımız ellerinden geleni yapıyorlar. Bundan sonra kalan iki maçımızda da istediğimiz puanları alarak inşallah bir üst tura çıkarız."

Kupa Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kupa Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ziya yilmaz: Karabuk spor hic guzel aynamiyor kupada karabuk e yakisir futbol debil bu bizlerde cok uzdu insalah lig de iyi oynariz 0 0 Yanıtla

Advertisement