Kurtulmuş ve Soylu, Profesörün Oğlunun Cenazesine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Kurtulmuş ve Soylu, Profesörün Oğlunun Cenazesine Katıldı

Kurtulmuş ve Soylu, Profesörün Oğlunun Cenazesine Katıldı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Harun Cansız'ın trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Furkan Cansız, Maçka İlçesi'ndeki cenaze törenine katıldı.

09.07.2016 14:21

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Harun Cansız'ın trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Furkan Cansız, Maçka İlçesi'ndeki cenaze törenine katıldı.

Sabah saatlerinde Trabzon'a gelen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Maçka İlçesi'ne geçti. Kurtulmuş ve Soylu, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi KKB Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Harun Cansız'a taziyede bulundu ve kazada ölen oğlu 28 yaşındaki Furkan Cansız için Merkez Camisi'nde öğleyin düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Gümüşhane'nin Torul ilçesi Tufaniye Mahallesi mevkiinde dün gece Furkan Cansız yönetimindeki 34 AC 7253 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirmiş ve menfeze çarpan araçta ölmüştü.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurtulmuş ve Soylu, Profesörün Oğlunun Cenazesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement