Ağrı'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ağrı'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Ağrı\'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi
07.05.2014 16:08  Güncelleme: 16:09

Ağrı Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Ağrı Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen 26 Nisan 2014- 06 Mayıs 2014 tarihleri arasında oynanan"Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası" sona erdi. 11 kurumun katılım sağladığı turnuvanın şampiyonu, final müsabakasında rakibi olan İbrahim Çeçen Üniversitesini 3–1 yenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü oldu. 15 Nisan Spor salonunda gerçekleşen turnuvaya; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Aras- Edaş Müdürlüğü, Türk Telekom Müdürlüğü, Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü, İbrahim Çeçen Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Müftülük, Sağlık-sen, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ve Adliye olmak üzere 11 kurum katılım sağladı. Turnuvaya ev sahipliği yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü final müsabakası sonrasında oyunculara ve seyircilere baklava ikramında bulundu.

İkramdan sonra ilk dörde giren takımlara kupaları takdim edildi. Kupa töreninde açıklamalarda bulunan İl Müdürü Mehmetşafi Erim, Turnuvada mücadele eden tüm takımları tebrik ediyorum. Kurumlarda çalışan personellerin iş yoğunluklarından kaynaklanan streslerini sporla atmaları, kurumlar arası kaynaşmayı arttırmak amacıyla düzenlenen kurumlar arası Voleybol Turnuvası oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuvalarımız Basketbol ve Futbol müsabakaları ile devam edecektir dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şampiyon olduğu turnuvada, İbrahim Çeçen Üniversitesi ikinci, İl Özel İdaresi üçüncü ve Müftülük ise dördüncü oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika


Advertisement