Kuşadası-Sisam Seferi Yapan Feribota Yunan Makamlarınca El Konuldu - Son Dakika
Güncel

Kuşadası-Sisam Seferi Yapan Feribota Yunan Makamlarınca El Konuldu

Kuşadası-Sisam Seferi Yapan Feribota Yunan Makamlarınca El Konuldu

Kuşadası'ndan Yunanistan'ın Sisam adasına sefer yapan Türk feribota Yunan makamları tarafından el konuldu.

07.09.2013 21:37

Kuşadası'ndan Yunanistan'ın Sisam adasına sefer yapan Türk feribota Yunan makamları tarafından el konuldu.

Kuşadası'ndan Sisam'a giden ve saat 17.00 sıralarında çoğunluğu turist yaklaşık 100 yolcusuyla Kuşadası'na dönüşe hazırlanan Kuşadası Ekspres isimli feribota, Sisim Liman Başkanlığı tarafından el konuydu. 'Türkiye'deki bilet satışlarının yüzde 5'inin Yunan makamlarına ödenmediği' gerekçesiyle feribota el konulduğu öğrenildi. Olayın ardından feribottaki yolcuların Yunan bandıralı başka bir feribotla Kuşadası'na gönderilmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Olayın Dışişleri Bakanlığı'na aktarıldığı ve sorunun çözümü için çalışma başlatıldığı, ayrıca Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediye Başkanlığı tarafından da Yunanistan ile görüşme yapıldığı öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuşadası-Sisam Seferi Yapan Feribota Yunan Makamlarınca El Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement