Kütahya'nın Simav ilçesinde, dün 13 yaşındaki ağabeyinin kullandığı aracın kaza yapması sonucu vefat eden Emirhan Gümüş (7) toprağa verildi.
Emirhan Gümüş'ün cenazesi, Simav'ın Bahtıllı beldesi Büyük Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığına defnedildi.
Bahtıllı Belediye Başkanı Ali Bingül, dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden aileye başsağlığı dileyerek, "Acı bir olay. İnşallah bundan sonra böyle acı olaylar olmaz. Bizler Bahtıllı halkı olarak çok üzgünüz" dedi.
Dün, K.G'nin (13) kullandığı otomobilin ağaca çarpması sonucu, araçta bulunan Emirhan Gümüş (7), hayatını kaybetmiş, sürücü K.G. ile otomobilde bulunan Recep Gülsever (12), Mehmet Gülsever (15), Yunus İnceman (14) ve Emre Nilifer yaralanmıştı. - Kütahya
Son Dakika › Güncel › Kütahya'da Çocuğun Kullandığı Otomobilin Kaza Yapması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.