Kütahya'da İşyeri Saldırısı: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da İşyeri Saldırısı: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Kütahya'da motosiklet kaskı takarak bir işyerinde galerici İdris E.'yi ağır yaralayan şüpheliler Hamza Ö., Yusuf T. ve İlker O. polis tarafından çatı katında yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullanılan tabanca ve kask, şüphelilerin gizlendiği evin çamaşır makinesinin içinde bulundu. Şüpheliler, ifadeleri için Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

23.10.2023 18:40

KASKLI SALDIRGAN, GALERİCİYİ SİLAHLA AĞIR YARALADI (2)

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, motosiklet kaskı takıp gittiği işyerinde galerici İdris E.'yi tabanca ile ağır yaralayan Hamza Ö. (24) ve ona yardım ettiği belirtilen şüphelilerin Yusuf T. (23) ile İlker O. olduğunu tespit etti. Polis, şüphelilerin farklı bir araçla il dışına kaçacağı yönünde bilgiye de ulaştı. Olay sırasında şüphelilerin kullandığı otomobil ise üzeri örtülü şekilde Yıldırım Beyazıt Mahallesi Özbilen sokakta bulundu.

Çevrede araştırma yapan polis ekipleri, şüpheliler Hamza Ö. (24), Yusuf T. (23) ve İlker O.'yu gizlendikleri çatı katında yakalayarak gözaltına aldı. Olayda kullanılan tabanca ve kask da gizlendikleri evin çamaşır makinesinin içinde bulundu. Sağlık kontrolünden geçirilerek gözaltına alınan 3 şüpheli, ifadeleri için Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kütahya\'da İşyeri Saldırısı: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da İşyeri Saldırısı: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement