Kütahya Valisi Gediz Tso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kütahya Valisi Gediz Tso'yu Ziyaret Etti

Kütahya Valisi Gediz Tso\'yu Ziyaret Etti

Gediz ilçe ziyaretinde Vali Sayın Şerif Yılmaz, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanını ziyaret etti.

20.06.2013 16:17

19.06.2013 Çarşamba günü ilçe ziyareti için Gediz'e giden Valimiz Sayın Şerif Yılmaz, saat 12.30'da Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret ederek ilçenin ekonomik durumu hakkında bilgiler aldı ve iş adamlarının istek, arzularını dinledi.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Çebecioğlu, Meclis Başkanı Muhittin Kocadağ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Valimiz Sayın Şerif Yılmaz, oda ve Gediz'in ekonomisi hakkında bilgiler aldı. Teşvik nedeniyle yapılan yatırımlardan bahseden TSO yetkilileri Kütahya, Gediz- Uşak ve Çavdarhisar-Gediz yolları ile ilgili isteklerini belirterek, 'Biz Devletin yanındayız. Devletinde bizim yanımızda olmasına biz son derece seviniyoruz. Gediz devletini ve bayrağını sever' dediler.

Valimiz Sayın Şerif Yılmaz tarafından yapılan ziyarete Vali Yardımcısı M. Haluk Saygı, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Seyitömer Durmuş, Gediz Belediye Başkanı M. Ali Saraoğlu, Gediz İl Genel Meclis üyeleri ve daire müdürleri katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kütahya Valisi Gediz Tso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement