Lapseki'de İhtiyaç Sahiplerine Kömür Dağıtımı Başladı - Son Dakika
Güncel

Lapseki'de İhtiyaç Sahiplerine Kömür Dağıtımı Başladı

Lapseki\'de İhtiyaç Sahiplerine Kömür Dağıtımı Başladı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı başladı. Lapseki Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından tespit edilen 500 aileye, 750 kilogramlık kömür paketleri teslim edilmeye başlandı. Toplam 375 bin kilogramlık kömür yardımının 15 gün içinde tamamlanması planlanıyor.

14.11.2023 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçe merkezi, belde ve köylerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından toplamda 500 aileye kömür dağıtılmaya başlandı.

Vakıf Müdürlüğünden edinilen bilgide, Lapseki Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca Lapseki ilçesinde, beldelerde ve köylerde ikamet eden ve ihtiyaç sahibi oldukları Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından tespit edilen toplam 500 aileye ( her bir aileye 750' şer kilogram) olmak üzere 375.000 kilogram bedelsiz kömür yardımı dağıtımı görevliler tarafından vatandaşların evlerine teslimi yapılmaya başlandığı öğrenildi.

Görevliler tarafından evlerinde doğalgaz yakmaya başladıkları tespit edilen ailelere ise kömür yardımı yapılmadığı belirtildi.

Kömür dağıtımının yaklaşık 15 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lapseki'de İhtiyaç Sahiplerine Kömür Dağıtımı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement