'Limak Enerji Kortu' Tenis Severlerin Hizmetinde - Son Dakika
Güncel

'Limak Enerji Kortu' Tenis Severlerin Hizmetinde

\'Limak Enerji Kortu\' Tenis Severlerin Hizmetinde

TED bulunan ve Limak Enerji sponsorluğunda tamamen yenilenerek uluslararası standartlara kavuşturulan Limak Enerji Kortu, 20 Haziran Cuma günü düzenlenen törenle açıldı.

24.06.2014 09:56  Güncelleme: 09:49

Kortun açılışı nedeniyle gerçekleştirilen TED Senyör Oyuncuları müsabakasında Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir & Engin Kratzer'in Nejat Müldür & Yavuz Erkangil ile yaptığı çiftler maçı, konuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Limak Enerji sponsorluğunda tamamen yenilenerek uluslararası standartlara uygun hale getirilen TED Spor Kulübü bünyesindeki 'Limak Enerji Kortu' tenis severlerin hizmetine açıldı.

Kurdele kesiminin ardından TED Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet E. Tınaz tarafından, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'e teşekkür plaketi sunuldu.

Özdemir, Limak olarak, gençlerin spora yönelmesini desteklediklerini ve sporun altyapısına katkıda bulunmayı her fırsatta sürdürdüklerini belirterek, "Global bir firma olma yolunda hızla ilerlerken kurumsal sorumluluklarımızı da unutmuyoruz. Bu kapsamda TED Spor Kulübü'ne ve tenis severlere, uluslararası standartlara sahip Limak Enerji Kortu'nu kazandırdığımız için çok mutluyuz. Spora, eğitime, kültüre ve sanata verdiğimiz destek, bu vizyonla devam edecektir" dedi.

Prof. Dr. Mehmet E. Tınaz ise "TED Spor Kulübü olarak Limak Enerji'nin ve üyelerimizin değerli katkılarıyla yapılan yeni kortumuzu profesyonel sporcularımızın kullanımına sunuyoruz" diye konuştu.

Açılış töreninin ardından Davis Kupası turnuvasında Türkiye'yi temsil eden tenis milli takımı oyuncuları korta çıktı. Ardından gerçekleştirilen TED Senyör Oyuncuları müsabakasında karşı karşıya gelen Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir Nihat Özdemir & Engin Kratzer'in Nejat Müldür & Yavuz Erkangil yaptığı çiftler maçı, konuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Limak Enerji Kortu' Tenis Severlerin Hizmetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement